Minä

Mun nimi on Hannis ja olin onnellinen kotileipuri. Nykyään olen enää onnellinen! Parin vuoden takainen tiivis leivonta kotiarjen ohella riitti varmaan loppuelämäkseni ja nykyään leivontakertani vuodessa ovat yhden käden sormin laskettavissa. Yhtä kaikki, ohjeethan eivät vanhene ja silloin, kun leivon, leivon näillä ohjeillani, jotka teitä kaikki muita innokkaita kotileipureita ilahduttavat jatkossakin arkistona. Blogi ei enää päivity enkä päivystä kommentteja, joten kiitos niistä kaikille kollektiivisesti!

Leipomisen filosofiani on edelleen pitää hauskaa, saada aikaiseksi kaunista jälkeä sekä etupäässä tietty sokerihiirenä päästä maistelemaan mitä ihanimpia itseleivottuja herkkuja!

Leivonta rentouttaa, sen ei tule stressata. Siksi tämän leivontablogin kantavana ajatuksena on, että sun ei tartte mokata näillä resepteillä. Oon tehnyt sen jo puolestasi ja kerron miten voit välttää pahimmat sudenkuopat leivonnan ollessa tästä eteenpäin pelkkää onnistumisen ilotulitusta!

TERVETULOA LEIPOMAAN MUN KAA!

Leivonnaisia

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Minä

  1. Voi kiitos Hannis! Oli todella kauniita ja hyvänmakuisia leivoksia tänään Hyvän mielen-kahvilassa HelsinkiMission Albertin olohuoneessa!
    Voit vain kuvitella kuinka nautinnollista oli siemailla kahvia kera ihanien leivostesi?

    Tykkää

    • Oo lämmin kiitos kauniista sanoistasi! Ilo oli kokonaan minun ja apunani toimineiden kotileipurien puolella. Kaikille tuli niin iloinen mieli mukavasta päivästä kanssanne. Aurinkoa päiviin 😄

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s